Witaj, nieznajomy! [ Zarejestruj się | Zaloguj sięrss


$9 euro/h

Praca dla kucharza w Niemczech 2012


    Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/robertk/domains/praca-ue.pl/public_html/niemcy/wp-content/themes/classipress/includes/theme-functions.php on line 204 and defined in /home/robertk/domains/praca-ue.pl/public_html/niemcy/wp-includes/wp-db.php on line 990
  • Kraj: Germany
  • Miasto: Berlin
  • Ulica: Berlin
  • Dodane: 4 grudnia 2011 21:03
  • Wygasa: Ogłoszenie wygasło
image

Praca Kucharz Niemcy – oferty 2012

Nasza agencja pracy poszukuje osób chętnych do pracy w charakterze kucharza. Praca w sieci restauracji – obecnie ponad 15 wakatów w całych Niemczech – Berlin, Hannover, Dortmund.

Praca bez wymaganej znajomości języka – zapewniamy bezpłatny kurs podstawowych zwrotów w języku Niemieckim, przydatnych na tym stanowisku.

Możliwość zakwaterowania zapewnia pracodawca.

Wynagrodzenie: 8-9 euro/h netto

Praca od zaraz!

Nie pobieramy żadnych opat wstępnych za rekrutacje.


Linki sponsorowane

31 odpowiedzi na “Praca dla kucharza w Niemczech 2012”

  1. Witam razem z bratem szukamy pracy w gastronomi obaj posiadamy doświadczenie na podanym stanowisku oraz wszystkie potrzebne uprawnienia :)

    pan.miki@wp.pl

  2. jestem po szkole i doświadczenia w tym zawodzie ma już prawie dwa lata i z chęcią podejmę ta prace by poznać coś nowego w tym kierunku

  3. witam jestem zainteresowany praca na danym stanowisku mam 12 letnie doświadczenie jako kucharz,jestem osobą dyspozycyjna,jak i szybko się uczę mam kwalifikacje zawodowe jako kucharz oraz ukończony kurs mój numer 514212091 jaro54@poczta.onet.pl

  4. Informacje osobiste imię: Jacek

    Nazwisko: Wegner

    stan cywilny: żonaty

    Narodowość: polska

    Wiek: 43 lat

    Wykształcenie 1984 – 1987 Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Pile – specjalność ciastkarz
    1989 – ukończony kurs przyuczający do zawodu w zawodzie kucharza
    1995 – ukończony kurs przyuczający do zawodu i uzyskanie uprawnień mistrza-kucharza
    2000 – ukończony kurs „Nowoczesne tendencje dekorowania dań mięsnych, rybnych i deserów
    2003 – ukończone kursy uprawniające do żeglugi międzynarodowej
    2007-2009 – uczestnictwo w profesjonalnych kursach gotowania w Academy Kurt Scheller w Warszawie
    2010 – od września rozpoczynam naukę w zaocznym liceum w Pile, ul. Żeromskiego 41.

    Praktyka
    zawodowa 2004 – nadal Centrum Konferencji i Rekreacji GEOVITA w Płotkach
    Szef kuchni i zastępca szefa kuchni
    Kierowanie zespołem ludzi, zamawianie towaru, przygotowywanie i dekorowanie potraw, obsługa bankietów i przyjęć, nadzór nad utrzymaniem porządku w obiekcie.
    2001 – 2004 Hotel „CELMAR” w Dobrzycy k. Piły
    Szef kuchni
    1998 – 2001 Centrum Konferencji i Rekreacji GEOVITA w Płotkach
    Szef kuchni
    1998-1998 Restauracja „Hades” w Pile
    Kucharz
    1995-1997 Pensjonat „Venus I” w Szczyrku
    Szef kuchni i opiekun obiektu
    Kierowanie zespołem ludzi, zamawianie towaru niezbędnego do prowadzenia kuchni i domu, obsługa wykwintnych bankietów jak i prowadzenie domowej kuchni dla mieszkańców domu, utrzymanie porządku w obiekcie
    1994 – 995 Restauracja „Rokada” w Pile
    Kucharz
    1990 – 1993 Bar „Buszewko” w Pile
    Kucharz
    1989 – 1990 Gościniec „Tarcza” w Pile
    Kucharz
    1984 – 1989 PSS „Społem” w Pile
    Uczeń w zawodzie ciastkarz, a następnie ciastkarz w cukierni.

    Służba
    wojskowa Stosunek uregulowany

    Dodatkowe
    Umiejętności Doskonała znajomość kuchni europejskiej, umiejętność dostosowywania potraw do wymagań klientów, doświadczenie w przygotowywaniu wykwintnych dań jak i prostych, tanich i smacznych potraw „coś z niczego”, doskonała znajomość z zakresu cukiernictwa, umiejętność współpracy w zespole, doświadczenie w prowadzeniu i utrzymaniu domu.

    Prawo jazdy kat. B

    proszę o kontakt na tel. 694 561 159

  5. Szanowni Państwo

    W nawiązaniu do ogłoszenia rekrutacyjnego zgłaszam chęć udziału w procesie rekrutacji.
    Posiadam ośmioletnie doświadczenie na stanowisku kucharza, zdobyte w sześciu restauracjach oraz w trzygwiazdkowym hotelu. Podczas swojej kariery przyswoiłem sobie najwyższe standardy kucharskie, które utrzymuję do dziś. Praca w restauracjach zaznajomiła mnie z rozmaitymi potrawami, nauczyła też świetnego warsztatu.
    W miarę zdobywanego doświadczenia zakres moich obowiązków poszerzał się o zadania pozakucharskie. Dziś posiadam doświadczenie także w tworzeniu menu oraz w zaopatrzeniu restauracji/hotelu w artykuły spożywcze i sprzęt kuchenny.
    Pragnę przedstawić swoją kandydaturę z możliwością wysłania dokumentów aplikacyjnych.

    Proszę o kontakt:
    tel: 791515508

    Z poważaniem
    Dawid B.

  6. Witam,
    Jestem zainteresowany praca na stanowisku kucharza. Szczegolnie interesowalaby mnie praca w Dortmundzie, gdyz tutaj przebywam na stale i posiadam pozwolenie na prace.
    Mam 25 lat. Szkole kucharska ukonczylem na Litwie. 2,5 roku pracowalem jako kucharz na Litwie w amerykanskiej restauracji.
    Znajomosc jezykow obcych:
    j.litewki- j.ojczysty
    j.rosyjski – b. dobra
    j.angielski – dobra
    j.polski- komunikatywana
    j. niemiecki – slaba
    Prace moge podjac od zaraz. Kontakt: imantaskiaupa@gmail.com

    Pozdrawiam
    Imantas Kiaupa

  7. witam. mam 14 letnie doświadczenie pracy w kuchni jako zawodowy kucharz.mam doswiadczenie w kuchni włoskiej,polskiej,staropolskiej oraz śródziemnomorskiej.jestem otwarty na nowe doświadczenia,pracowity sumienny oraz zorganizowany w pracy.z jezukiem niemieckim słabo podstawowo ale potrafie tyle zeby sie dogadac; jezeli panistwo beda zaiteresowani moja osoba prosze o kontakt na e-mail:ciereza@os.pl załączam swoje CV.pozdrawiam.Marek Markowski.
    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie Danych Osobowych, dz. u. nr. 133 poz. 883). Informacje, które podałam/łem w moim formularzu zgłoszeniowym, są kompletne oraz zgodne z najlepszą wiedzą jaką posiadam

  8. pilnie poszukuje pracy jako kucharz w berlinie lub monachium, austria ,szwajcaria o wiecej informacji oraz cv prosze pisac na maila

  9. CV

    Dane osobowe:
    Imię i nazwisko: Andrzej Zajączkowski
    Adres zamieszkania: Inowrocławska 3/33
    Telefon: 510-720-565
    Email: przemyslane@wp.pl
    Data i miejsce urodzenia: 21.11.1991 Łódź
    Wiek: 20

    Wykształcenie:

    2009/2011 Zasadnicza Szkoła Zawodowa nr 4 w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 (kucharz małej gastronomi).

    Doświadczenie zawodowe:

    1.04 2008 – 30.06.2009 – Przyuczenie do zawodu Kucharz małej Gastronomi w restauracji ‘’Wiedeńska’’ (firma Miś Michał Miś 91-415 pl. Wolności 6),

    Wrzesień 2010- maj 2011-Praktyki Zawodowe w Hotel Światowit (al. Kościuszki 68 90-432 Łódź).
    1.08.2011-31.08.2011- Stanowisko Kucharz (samodzielny) w restauracji ‘’Szósty Smak’’ ( ul. Brzezińska 53 92-111)
    13.09.2011- 01.12.2011- Stanowisko Kucharz (samodzielny) w restauracji El Toro ( ul Narutowicza 69 90-123)

    Znajomość języków obcych:
    Język angielski na poziomie podstawowym (w mowie i piśmie)
    Język niemiecki na poziomie podstawowym (w mowie i piśmie)

    Dodatkowo:
    Aktualna książeczka sanepidu.

    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z 2002 roku o Ochronie Danych Osobowych (Dz. U. Nr 101 poz., 926 ze zmianami)

  10. witam jestem zainteresowany praca jako kucharz posiadam dyplom czeladnika jak i staz 5letni prosze o katakt pozdr Daniel 793713542

  11. Kucharz lat 30, dziesiecio letnie doswiadczenie na stanowisku w kraju jak i za granica(amsterdam*****.londyn*****).podejmie prace od zaraz.

  12. łysy 22 na 5 lutego 2012 @ 11:33

    Pilnie poszukuje pracy, od 6 lat pracuje w gastronomii, szybko się uczę i chciałbym podnosić swoje kwalifikacje.

  13. kuchmistrz Łukasz na 3 lutego 2012 @ 19:19

    witam

    szukam pracy w Niemczech,jestem zainteresowany Państwa ofertą. Posiadam : znajomość HACCAP, aktualne badania ,duże doświadczenie w zawodzie m. inn. pracowałem podczas sezonu w Danii, bardzo dobrze rozmawiam w języku angielskim

    pozdrawiam Łukasz

  14. Jestem zainteresowany pracą jak kucharz i posiadam doświadczenie.

  15. Marcin Downar na 23 stycznia 2012 @ 10:06

    Witam jestem zaiteresowany pracą posiadam wykształcenie srednie ukonczyłem technikum profil Technik Żywienia i Gospodarstwa domowego, aktualną książeczkę sanepidowską ,znajomość języka niemieckiego w stopniu ponad podstawowym

    Proszę o kontakt
    tel.798351912 lub
    mail marcin288@vp.pl

  16. Doświadczenie, referencje, podstawowa znajomość języka. Zmotywowany, chętny do podęcia pracy od zaraz. Znajomość HACCAP, aktualne badania. 0048724223943

  17. Doświadczenie, referencje, podstawowa znajomość języka. Zmotywowany, chętny do pracy od zaraz. Znajomość HACCAP, aktualne badania. 0048724223943

  18. 20 lat w gastronomi ,własna dzialalnosc gastronomiczna.Kuchnia śląska polska niemiecka +garmazerka Jez.niem. komunikatywny,pracowałem juZ w niemczech.tel 0048456487

  19. Kucharz z 10 letnim doswiadczeniem.praca w hotelach 5*****,londyn,amsterdam.

  20. od lipca do listopada 2011 pracowałem na kuchni w marktheindefeld n/m +48725458273

  21. Witam :)
    Z chęcią podejmę się takiej pracy w kuchni. Jestem z zawodu kuchrką. Mam doświadczenie pracowałam 2 lata sezonowo nad morzem. Niestety j. niemiecki podstawowo. Oczywiście badania też posiadam. Proszę o kontakt na e-maila.

  22. Witam posiadam doświadczenie w pracy w gastronomi, znam język niemiecki w stopniu komunikatywnym, mam aktualne badania lekarskie i posiadam bardzo dużą chęć do pracy, jeśli oferta jest nadal aktualna proszę o kontakt.

  23. Witam,
    20lat w zawodzie , bardzo dobra organizacja pracy , ponad przeciętne wyczucie smaku , znajomość HACCP.
    Pozdrawiam

  24. kucharz wojtek na 10 grudnia 2011 @ 13:46

    Witam mam 25 lat,skończyłem szkołe gastronomiczną i w zawodzie kucharza pracuję 6 lat.Od 6 miesięcy przebywam na terenie Niemiec gdzie pracuję w restauracji na kuchni.Bardzo pragnę dalej podnosić swoje kwalifikacje bo robię to co lubię i kocham czyli gotowanie.Mam doświadczenie w organizowaniu dużych imprez{bufety,przyjęcia},Jestem kucharzem samodzielnym,potrafie pracować na każdym stanowisku .Jestem odporny na stres jesli chodzi na przykład o dużą ilość zamówień a la carte(umiejetnie potrafię zorganizować prace przy dużym „oblężeniu”.W polsce byłem szefem kuchni resturacji mogacej jednorazowo pomieścić do 400 osób..P.S.Mój język niemiecki jest w stopniu dobrze komunikatywnym.Pozdrawiam Wojciech

  25. Nic nie pisze o doświadczeniu, czy jest wymagane?

  26. gutkowski na 6 grudnia 2011 @ 11:41

    kucharz 20lat doswiadczenia srednia znajomosc niemieckiego dokumenty przesle po nawiazaniu kontaktu tel 0048757787205

Odpowiedz

Musisz być zalogowany aby dodać komentarz.

Lokalizacja

Aby skontaktować sie z autorem ogłoszenia, wypełnij poniższy formularz.

Informacje o autorze ogłoszenia.

  • Dodane przez: workcareer
  • Użytkownik od: 14 listopada 2011